fa
Movember: It`s Bro Time!
31 / 10 2014

Movember: It’s bro time!

De ‘mo’ zit weer in de maand: hoog tijd voor actie! In Movember, voorheen bekend als november, laten we met het hele team dertig dagen onze snor staan. Dit doen we om gezicht te geven aan de gezondheid van de man. Om aandacht te vragen voor de gevolgen van prostaat- en teelbalkanker. En om geld in te zamelen voor onderzoek en begeleiding. Steun onze snorren op onze MoSpace!

‘Een permanente impact hebben op het gezicht van de gezondheid van de man.’ Dat is de visie van Movember. Een initiatief dat mannen al jarenlang in de maand november wereldwijd bezighoudt. Tijdens Movember laten mannen hun snorren groeien en de gemeenschap steunt hen door het voeren van innovatieve, leuke en creatieve campagnes. En dat is precies wat wij ook dit jaar weer doen!

Here we mo!

Het hele team ‘mobro’s en mosista’s’ ging op vrijdag 31 oktober naar Classics Barbershop Jeroen in Zwijndrecht, waar iedereen op traditionele wijze geschoren werd. Dit als kick-off van hun Movember campagne, die gepaard gaat met ludieke fotografie, persoonlijke verhalen en interessante snorrenweetjes. Uiteraard zijn hun snorren te volgen op de Facebook pagina.Dus, want to know mo(re)? Check www.facebook.com/vormgeversmetvisie!

Bekijk het hele album ook op Facebook!

Nieuwe privacyregelgeving

Bij co-creatie creëer je weer samen

Deel deze blog via: