Crossmediale identiteit Full Visual

Wie wil opvallen in de massa, moet zich onderscheiden. Full Visual, dé specialist in sensationele luchtfoto's en -films, vond in CROB de bevlogen creatief partner om dit te realiseren. We vertaalden hun kansrijke businessplan naar een haarscherpe identiteit en een online bedieningsplatform op maat.

Communicatieve aanvliegroute

Zoals gebruikelijk bij CROB vlogen we dit creatieve traject op communicatieve wijze aan. Dat begint altijd met luisteren. Wie is Full Visual? Waar staat het bedrijf voor? En vooral: waarin onderscheidt het zich? Een belangrijke USP van Full Visual bleek de ongekende expertise in het gebruik van drones, gecombineerd met fotografie. Daar komen de meest indrukwekkende opnames uit voort, bijvoorbeeld voor de verkoop van een woning, een auto, een jacht of zelfs een complete showroom. Full Visual verzorgt zowel indoor als outdoor dronefilms en fotografie.

Van beeldmerk tot e-commerce platform

Met de expertise van Full Visual als uitgangspunt creëerden we een treffend beeldmerk. Ook gaven we de volledige huisstijl vorm en we werkten deze uit op diverse huisstijldragers. Geheel in lijn met deze stijl ontwikkelden en programmeerden we de nieuwe responsive en toekomstbestendige website https://fullvisual.nl/. De website bevat diverse op maat gemaakte modules, is meertalig uitgevoerd en draait op verschillende top level domeinen om de mondiale markt te bedienen. Andere dronepiloten en fotografen kunnen zich zelfs aansluiten bij Full Visual en van het platform gebruikmaken. Klanten kunnen op de website een account aanmaken en direct bestellingen plaatsen. 

Crossmedia campagne

Het crossmediale aspect van onze aanpak zit in de campagnes die worden gevoerd om Full Visual meer naamsbekendheid te geven. Zo vervaardigden we, conform de look & feel van Full Visual, een aantal advertenties voor regionale én landelijke (dag)bladen. Uiteraard realiseerden we ook de nodige social media koppelingen, zodat je via de site direct je ervaringen en enthousiasme over Full Visual kunt delen.

Wil je ook zo’n flitsende website of ben je op zoek naar een e-commerce oplossing? Neem contact met ons op!

Klant

Full Visual

Branche

Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Soort werk

drukwerk,joint marketing,corporate identity,campagne,Website,concept,promotie,ontwerp,communicatie,social media marketing,online marketing

Datum

24-03-2017

Terug naar onze cases