In 4 jaar ingenieur

Binnen 4 jaar ingenieur. Dat is het uitgangspunt van het Duale Engineering Traineeship dat Dosign Engineering in samenwerking met de Haagse Hogeschool en Avans Hogeschool heeft opgezet.

Kernpunten van dit leerwerktraject zijn een HBO Techniek opleiding en een praktijktraject in de engineeringsector. Dosign betaalt, naast salaris, de hele studie. Na succesvolle afsluiting van de opleiding is de ingenieurstitel een feit en is de basis gelegd voor een veelbelovende carrière in de techniek.

Ter promotie van het traineeship is de campagne ‘In 4 jaar ingenieur’ opgezet. Met paginagrote advertenties, een snelwegmastbord, website en banner is het traineeship stevig op de kaart gezet. ROB verzorgde de conceptontwikkeling, vormgeving, (technische) uitvoering en mediabegeleiding van de campagne. We leverden zelfs de fotomodellen!

De nieuwste campagne ‘Be Talent, Be Beta, Be The Future’ is een vervolg op de reeds lopende campagne ‘In 4 jaar Ingenieur’. Het resultaat is een brutale, eye-catching campagne gericht om jongeren te interesseren voor een duaal traject Electrical Engineer. Deze eerste advertenties zijn ondertussen in verschillende landelijke ochtendkranten verschenen.

Klant

Dosign Engineering

Branche

Detachering

Soort werk

campagne,ontwerp

Datum

01-07-2011

Terug naar onze cases