Ook De Volgerlanden gaat crossmediaal!

Vraag van de klant:

Sinds 2011 werken wij met veel plezier samen met de projectorganisatie van De Volgerlanden, een grootschalige woonontwikkeling in Hendrik-Ido-Ambacht. Een van de eerste opdrachten betrof de realisatie van de website www.devolgerlanden.nl. Vier jaar later was deze site aan vernieuwing toe, met name op het gebied van schaalbaarheid en zoekmachineoptimalisatie. De opdracht aan CROB: ‘Maak een versie die volledig voldoet aan de eisen van nu’. De site is tevens het platform voor een filmpje over kavelstrokenverkoop, als onderdeel van een crossmediale verkoopstrategie voor de kavels van deelproject ‘Het Eiland’.

Onze visie:

Een geslaagde crossmediale / online marketing strategie begint bij een goede website. Hij moet goed vindbaar zijn, te bekijken zijn vanaf verschillende apparaten, interessante en relevante informatie bevatten en de bezoeker meenemen in zijn zoekproces; zodanig, dat de bezoeker binnen enkele klikken is waar hij wil zijn en de actie kan ondernemen die hij wenst. Vanuit deze gedachte herontwikkelden we devolgerlanden.nl tot een aantrekkelijke, responsive site die – zeker wat kavelverkoop betreft – hoog scoort in de zoekmachines.

Onze oplossing:

Op basis van de vraag van De Volgerlanden stelden we een plan van aanpak en creatief voorstel op. We vertaalden de verbeterpunten van de oude site naar doelstellingen voor de nieuwe site, met als speerpunten: responsive, SEO optimalisatie, to the point, user gericht, interactief, analytisch, actueel, concreet, actiegericht en een aantrekkelijke uitstraling. Achter de site zit een gebruiksvriendelijk CMS, dat wij op locatie aan de klant hebben toegelicht. Een van de paradepaardjes op de site is de animatie, waarin de unieke strokenverkoop wordt uitgelegd. Ook ontwikkelden we een kavelstrokenmodule, waarmee geïnteresseerden online hun ideale kavel kunnen bepalen. Wij dragen tevens zorg voor het onderhoud van de site.

Middelen/activiteiten:

  • Website (concept, design, programmeren)
  • SEO / SEA
  • CMS (incl. training)
  • Animatie
  • Kavelstrokenmodule
  • Onderhoudsmodule

Klant

De Volgerlanden

Branche

Vastgoed

Soort werk

Website

Datum

30-03-2016

Terug naar onze cases