ROB denkt binnen én buiten de kaders voor BPD

Gebiedsontwikkelaar BPD, voorheen Bouwfonds, verwezenlijkt leefomgevingen die zelf ook leven; wij dragen daar communicatief en creatief aan bij! Zo ontwikkelden en vervaardigden we diverse communicatie-uitingen voor vastgoedprojecten in o.a. Den Haag, Rotterdam, Brielle en Oegstgeest aan de Rijn.

Voor de communicatie-uitingen van de meeste projecten maakt BPD gebruik van templates. Binnen deze kaders gaan we op zoek naar een zo mooi mogelijke invulling, passend bij de doelen en doelgroepen van elk project. Hierbij houden we de merkwaarden en het huisstijlhandboek van BPD scherp in het oog. Projecten waar we op deze wijze aan bijgedragen hebben, zijn o.a. Parkzoom in Bergschenhoek, Vroondaal Zuid in Den Haag, Bos en Water in Haastrecht en Parkzoom in Bergschenhoek.

Eigen projectstijl Boston & Seattle

Voor vastgoedprojecten in het hoge segment creëren we eigen, op maat gemaakte projectstijlen. Zo vervaardigden we voor de woontorens Boston & Seattle een stijlvolle look & feel, waarin de allure van het gebouw volledig tot zijn recht komt. Het magazine dat we voor dit unieke Rotterdamse project maakten, is hiervan een sprekend voorbeeld.

Julia’s Morgen

Een ander bijzonder project is Julia’s Morgen in Wateringen, waarbij de woningen in slechts twee dagen opgebouwd worden. Hiervoor ontwikkelden we de look & feel. Ook vervaardigen we de website, sliders, advertenties, reclamedoeken en diverse reclameborden.

Klant

BPD

Branche

Vastgoed

Soort werk

ontwerp,corporate identity,drukwerk,campagne

Datum

02-04-2015

Terug naar onze cases