Doeltreffende website voor GoAndSee

Voetbal en websites. Daarmee zit je goed bij CROB. Dat weten ook de voetballiefhebbers bij GoAndSee. Zij stelden het CROB-team op voor de realisatie van hun nieuwe website.

Buitenlandse voetbalreizen

GoandSee verzorgt al meer dan tien jaar voetbalreizen naar buitenlandse clubs. Zo kun je online kaarten bestellen voor topwedstrijden uit o.a. de Premier League en Primera División. Omdat de bestaande website niet meer voldeed, vroeg GoandSee ons een nieuwe website te ontwikkelen en realiseren. Daarbij lag de lat hoog!

Aandacht voor customer journey

De nieuwe website moest meer zijn dan een middel om kaarten te bestellen. Goandsee.nl moest een attractief platform worden, waar liefhebbers van buitenlands voetbal hun volledige voetbalreis kunnen boeken. Dat vereiste een slim één-tweetje tussen aantrekkelijk design en hoogwaardig programmeerwerk, waarbij goed nagedacht werd over de customer journey: hoe zorgen we ervoor dat je eenvoudig een voetbalweekend kunt boeken, ongeacht je device (mobiel, tablet of desktop)? Met relevante content, een logische indeling en optimale vindbaarheid (SEO) gaven we daar invulling aan.

Snel en eenvoudig beheer

De nieuwe website van GoandSee maakt gebruik van het contentmanagementsysteem van CROB. Dit gebruiksvriendelijke CMS is door ons zelf ontwikkeld en wordt continu geüpdatet. De modulaire opbouw van het CMS is voor GoandSee zeer doeltreffend. Diverse maatwerk modules maken het mogelijk om wedstrijden en reismogelijkheden snel en eenvoudig toe te voegen, waarna bezoekers deze ook snel en eenvoudig kunnen boeken.

Nieuwsgierig naar de site of een voetbalreis boeken? www.goandsee.nl!

Klant

GoAndSee

Branche

Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Soort werk

communicatie,Website,ontwerp

Datum

07-11-2018

Terug naar onze cases