Women in Technology Kalender

Vrouwen zijn schaars in de techniek. En dat terwijl vrouwen juist hun mannetje staan in deze branche. Zij zijn gedreven in hun vak en vervullen er veelal belangrijke functies. En dat is precies wat Dosign Engineering met de ‘Women in Technology’ kalenders in beeld brengt. Inmiddels zijn er al vijf exemplaren uitgebracht: editie 2010 t/m 2014.

In de kalenders staan elk jaar twaalf werktuigbouwkundige studentes van de TU Delft model, in een voor hen inspirerende omgeving die past bij het thema. In 2011 was het thema ‘My future’, in 2012 stond energie centraal in 2013 poseerde de dames onder het motto 'Gereedschap voor succes' en dit jaar is 'the transition' het thema. Uiteraard sluit dit aan bij het lopende transition campagne van Dosign, ook door ROB ontwikkeld.

ROB verzorgde de fotografie, vormgeving en productie van de kalenders. Wat wij van de opleverde edities vinden? Heel mooi en professioneel, wat in de eerste plaats natuurlijk te danken is aan de inzet van de twaalf modellen. Maar ook aan de professionele styling, visagie, fotografie, vormgeving en drukwerk!

Op www.womenintechnology.nl kom je tevens alles te weten over de ‘making of’ van de kalender!

Klant

Dosign Engineering

Branche

Detachering

Soort werk

concept,promotie

Datum

01-01-2014

Terug naar onze cases