Onze mensen bepalen ons gezicht. Ons werk toont waar we goed in zijn. Onze klanten zijn het bewijs van onze kwaliteit. En onze diensten van onze veelzijdigheid. Al deze factoren vormen de ziel van CROB: creatief, no-nonsense, sociaal, bevlogen en flexibel. We denken van strategie tot uitvoering mee en zijn zeer sterk in crossmedia.

Team

Maak kennis met onze CROB-ers! Een gedreven en gezellig team van vakspecialisten dat betrokken is bij elke opdrachtgever. Flexibel en no-nonsense. Daar staan we voor. Meer weten? Klik op onze koppen!

Klanten

Sinds 2000 kunnen wij rekenen op onze trouwe en tevreden klantenkring, met wie wij graag meedenken en duurzame relaties opbouwen. Onze klanten bevinden zich met name in de branches bouw & vastgoed, detachering, fast moving consumer goods, onderwijs, zorg, overheid en zakelijke dienstverlening.

Nog geen klant? Mogen we met je meedenken?
Stuur ons even een mailtje als we wat voor je kunnen betekenen!

Partners

Samen sta je sterk. Dat klinkt cliché, maar we kunnen dit bevestigen. We werken met verschillende partners om campagnes aan te vullen met de juiste expertises. Op uitvoerend en conceptueel niveau.

Joint Marketing

Media partner

Merk- en verkoopactivatie